Herdenken en een goede speech

Geplaatst op 05-01-2021

Herdenken en een goede speech. Daar kan ik niet niets over vinden. Ruim 4,7 miljoen mensen hoorden op 4 mei 2020 de adembenemend goede toespraak van koning Willem Alexander. Natuurlijk schreef onze koning deze speech niet alleen. Sinds 2013 is Jan Snoek zijn vaste 'tekstjongleur'. Hij helpt bij de totstandkoming van rake, oprechte en integere speeches. 
Een goede speech-schrijver kan toveren (jongleren) met woorden, weet in de huid van de spreker te kruipen, kent het publiek en weeft een rode draad door het verhaal. 
Ook 'gewone mensen' kunnen op de moeilijkste momenten in hun leven geholpen zijn met een tekstschrijver. Als schrijver van uitvaartspeeches sta ik families bij die letterlijk met stomheid geslagen zijn en geef ik woorden aan hun gevoel. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij de totstandkoming van een mooie, persoonlijke uitvaartspeech? Bel me dan. 

https://www.telegraaf.nl/nieuws/35722953/koning-vertrouwt-bij-toespraken-op-zijn-vaste-tekstjongleur

 

 

 

 

Deel dit bericht:

Contact

Wanda Kunz Uitvaartspreker
Cypergras 72
2498 AB Den Haag

06 46154706
 • Je hebt ons een heel bijzonder cadeau gegeven .....

  Gaby M.
 • Lieve Wanda, je verstaat de kunst van het onder woorden kunnen brengen wat mensen voelen maar zelf niet kunnen zeggen.

  Debby S.
 • Wanda, wat kun jij goed grappen vertellen. Daarmee heb je onze …. zo recht gedaan!

  Anoniem
 • Je bent bescheiden en integer aanwezig ........

  Anoniem
 • De compositie had je prachtig gemaakt, in alle eenvoud. Echt prachtig en zo passend.

  Anoniem
 • Wanda, je schrijft mooi en raak en het is fijn om naar je te luisteren. De muziek had je prachtig geplaatst .....

  Anoniem

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.